Erelid

Eerste ERELID bij Kano Club Grave

20 December 2015

Het is zover ons eerste ERELID bij Kano Club Grave "Chris Dunlop" oprichter van de kanoclub.

De club bestaat alweer 15 jaar. Chris heeft het Erelid maatschap te danken aan zijn tomeloze inzet gedurende deze tijd. Hij stond altijd klaar om mee te helpen en zaken met deskundige kennis te ondersteunen.

Trofe uitreiking

Als bestuur moesten we natuurlijk zeker weten dat Chris thuis was om deze mijlpaal aan hem te overhandigen dus moesten we een smoesje verzinnen dat hij zeker thuis was. Nou dit is gelukt en Chris en ook zijn Chris waren zeer verrast met de bekend making en de zeer mooie trofee. Hier moest natuurlijk dan ook even op getoost worden om dit heugelijke feit te vieren. Chris, bestuur, leden en alle bekende van Kano Club Grave Proost.